7001 MD 8 dhoma 80 mm

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 8 dhoma
  • 80 mm ndërtimi thellësi
  • një sistem me gome mesme madhësi
  • deri në 50 mm për instalimin qelqi

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh