6002 AD 6 dhomat

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 58 mm thellësi të ndërtimit
  • 6 dhomat
  • profile me sipërfaqe të qetë sheshtë
  • sistem dy-gome
  • deri në 32 mm për instalimin qelqi

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh