7001 MD 5 dhomat

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 68 mm thellësi të ndërtimit
  • 5 dhomat
  • sistemi me gome mesme madhësi
  • një shumëllojshmëri e dërrasë dyshemeje për xhami
  • deri në 40 mm për instalimin qelqi
  • TPE-MD
  • një shumëllojshmëri të brez
  • forcimin e dimensioneve të njëjta për kuadrit dhe brez

Contact Us

Contact Information

Address & Location

Industrial Zone village Zhelino
1200 Tetovo
Republic of Macedonia

Send us a Message