Mirë se vini në faqen tonë.

Nëse ju jeni një prodhues për dyerë, këtu ju mund të gjeni zgjidhje të përsosur duke përdorur panele dekorative të bëra nga materiale të kualitetit të lartë. Kjo faqe është gjithashtu një katalogë i gjërë, duke ju dhënë një pasqyrë të vërtetë për një botë të gjërë të prodhimeve tona.

Home Products

Panela

Dritare

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh